Οι άνθρωποί μας


   

Στη Global Link είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και νιώθουμε τυχεροί που έχουμε μακρόχρονες σχέσεις μαζί τους. Έμπειροι επαγγελματίες, ενδιαφέροντες άνθρωποι, πρόθυμοι συνεργάτες σε ένα φιλικό και δημιουργικό κλίμα.

 Κώστας Σιγαλός
CEO

Ο Κώστας σπούδασε Οικονομικά και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές ΜΒΑ στο Marketing στο City University Cass Business School. Ασχολείται με την έρευνα από το 1978 και είναι από τα πιο έμπειρα στελέχη του χώρου. Έχει διατελέσει Διευθυντής Καταναλωτικής Έρευνας στη Nielsen, Research Executive στην Harris Research Centre (UK) και Product Manager της Procter and Gamble (UK). Eίναι μέλος της ESOMAR, του Market Research Society και του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing. Είναι συχνός ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Διετέλεσε επισκέπτης καθηγητής στο American College of Greece (Deree) την περίοδο 1999-2004.

Εκτός από την έρευνα, είναι ενεργό μέλος του International Wine & Food Society, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει για τον αθλητισμό και την κλασσική μουσική.

 

Email


Ηλίας Σκορδάς
Quantitative Research Manager

O Ηλίας σπούδασε Ψυχολογία και Παιδαγωγική και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία στο London School of Economics. Ασχολείται πάνω από 15 χρόνια με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ερευνών πεδίου, έχοντας πάρει μέρος σε projects ικανοποίησης πελατών, πιστότητας πελατών, γνώσης και χρήσης προϊόντων/ υπηρεσιών, αξιολόγησης διαφημίσεων, κοινωνικό-πολιτισμικών αξιών. 

Ο Ηλίας παίζει συχνά ποδόσφαιρο και τένις.

 

Email


Στεφανία Δάμας
Qualitative Research Director

Η Στεφανία έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην Ποιοτική έρευνα. Διαθέτει έμφυτη περιέργεια για τους ανθρώπους και συμπεριφορές, και δεν εφησυχάζει, είναι πλέον στο DNA της. Πρόκληση είναι ο εντοπισμός βέλτιστων κατευθύνσεων για τις υπηρεσίες και μάρκες, ειδικά σε εποχές κρίσης. Τομείς που διαθέτει εκτενή εμπειρία είναι corporate equity, insights strategy, market segmentation, youth and kids research και κοινωνικές έρευνες, πάντα στοχεύοντας στην ανάπτυξη για πελάτες εσωτερικού και εξωτερικού. Κύριοι τομείς: FMCG, τηλεπικοινωνίες, αλυσίδες εστίασης, υγεία, προσωπική φροντίδα και τραπεζικά.Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. στην Ψυχολογία και ένα MBA.

 

Email


Γιώργος Κουριδάκης
Consumer Satisfaction and Mystery Shopping Manager

Ο Γιώργος σπούδασε Marketing και δουλεύει στην έρευνα από το 1996. Είναι από τα πιο διαχρονικά στελέχη της Global Link καθώς η πορεία του είναι παράλληλη με την πορεία της εταιρείας. Εξειδικεύεται στις έρευνες ικανοποίησης πελατών και mystery shopping, καθώς και στις online έρευνες που επιμελείται το τεχνικό κομμάτι λόγω της ιδιαίτερης γνώσης και αγάπης του για την πληροφορική και την τεχνολογία. Έχει διδάξει Marketing, Στατιστική Ανάλυση, Έρευνα Αγοράς και SPSS σε ιδιωτικά και δημόσια Ι.Ε.Κ.

Ο Γιώργος αγαπάει τα ταξίδια και λατρεύει να ασχολείται με την κόρη του.

Email
 


Αμαλία Τσιτσιρίγκου
Field Manager

Η Αμαλία σπούδασε Marketing στα ΤΕΙ Αθήνας. Δουλεύει στην έρευνα από το 2000. Είναι από τα πιο παλιά στελέχη της Global Link, απ' όπου ξεκίνησε ως Field Supervisor με εξειδίκευση στις έρευνες tracking προσωπικών συνεντεύξεων. Το 2001, ανέλαβε υπεύθυνη του τμήματος τηλεφωνικών συνεντεύξεων (C.A.T.I.) και το 2002 εκπαιδεύτηκε στην τεχνολογία Computer Assisted Personal Interviewing (C.A.P.I.). Μετά από την απόκτηση εκτενούς εμπειρίας στη διεύθυνση όλων των τύπων έρευνας αγοράς, ανέλαβε καθήκοντα Field Director τον Ιούνιο του 2006.

Η Αμαλία διαβάζει Ελληνική και ξένη λογοτεχνία.


Χριστίνα Χατζημητάκου
Field Supervisor

H Χριστίνα δουλεύει στην έρευνα από το 1984. Ξεκίνησε στο Field της Nielsen, όπου από το 1988 έως το 2002 ήταν υπεύθυνη για το Home Panel. Εργάζεται στη Global Link από το 2002, είναι Field Supervisor και έχει συντονίσει προγράμματα Mystery Shopping σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους.

Η Χριστίνα είναι λάτρης της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου.


Φώτης Τζαμαλούκας
Field Supervisor

Ο Φώτης είναι Field Supervisor στο της τμήμα τηλεφωνικής έρευνας. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ μηχανολογίας και εργάζεται μαζί μας από το 2007.

Στον ελεύθερο χρόνο του ο Φώτης, ασχολείται με την κολύμβηση, την αναρρίχηση και την τοξοβολία.Νίκη Στρεμμένου
Field Supervisor

Η Νίκη εργάζεται στη Global Link από το 2008 όπου και ήρθε για την πρακτική της άσκηση. Ξεκίνησε βοηθητικά στο τμήμα του field της εταιρείας για να αναλάβει αργότερα την εποπτεία ερευνών.

Στον ελεύθερο της χρόνο η Νίκη, απολαμβάνει το διάβασμα.


Τάσος Δευτεραίος
ΙΤ Executive

Ο Τάσος έχει πτυχίο πληροφορικής ως προγραμματιστής. Tο 2003 ξεκίνησε στη Global Link ως βοηθός του τμήματος Πληροφορικής όπου εξειδικεύτηκε στον προγραμματισμό ερευνών προσωπικών συνεντεύξεων. Σήμερα είναι IT Executive, υπεύθυνος πληροφορικής και ανάλυσης δεδομένων, ενώ χειρίζεται το πρόγραμμα Mystery Shopping Checker.

Στον Τάσο αρέσει να ακούει ηλεκτρονική μουσική και να διαβάζει βιβλία.


Ελένη Κοντονικολή
Executive Secretary

Η Ελένη είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα της εταιρείας, τις συναντήσεις μας, την επιμέλεια των παρουσιάσεων, ενώ οι αρμοδιότητές της περιλαμβάνουν την οργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων. Είναι απόφοιτη του St. George Commercial College σε secretarial studies και εργάζεται μαζί μας πάνω από 20 χρόνια!

Η Ελένη στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με δημιουργικές χειροτεχνίες.Ειρήνη Σούκουλη
Qualitative Research Executive

Η Ειρήνη σπούδασε Ψυχολογία ορμώμενη από την ανάγκη της να καταλαβαίνει σε βάθος τους ανθρώπους, τα αίτια πίσω από τις συμπεριφορές τους, και τους παράγοντες που διαμορφώνουν τον τρόπο σκέψη τους. Στην πορεία γοητεύτηκε από την έρευνα όπου της δόθηκε η ευκαιρία να μετατρέψει την περιέργεια σε γνώση και την αμφισβήτηση σε έμπνευση. Σήμερα ασχολείται με την διεξαγωγή ποιοτικής έρευνας και την ανάλυση αποτελεσμάτων.

Αγαπάει την τέχνη, την λογοτεχνία και την τεχνολογία.

 Μαρία Ρουμελιώτη
Office Manager

Η Μαρία εργάζεται στη Global Link ως office manager και υπεύθυνη ανθρωπίνων πόρων, ενώ έχει περάσει από διάφορα τμήματα. Η Μαρία είναι από τα πιο παλιά στελέχη της εταιρείας, αφού βρίσκεται μαζί μας πάνω από 21 χρόνια! Είναι Απόφοιτη του St. George Commercial College.

Η Μαρία είναι βασικό μέλος της ομάδας βόλεϊ της γειτονιάς της.