3ο Mystery Shopping Forum


   

Η GLOBAL LINK στην προσπάθειά της να μεταφέρει στα στελέχη της Ελληνικής αγοράς καινοτόμες ιδέες από το διεθνή χώρο της έρευνας, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα το Mystery Shopping, το καταξιωμένο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για τρίτη φορά.  Το 3ο MYSTERY SHOPPING FORUM τέλεσε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ).

Το Forum διεξήχθη στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Keynote speaker ήταν η κυρία Corinna Sundermeier, Ιδρύτρια, Managing Director & Master Trainer / Coach, GIOIA Training – Global Luxury Retail Training & Coaching.  Ανέλυσε τη σημασία του Mystery Shopping στην αύξηση της πιστότητας και της ικανοποίησης των πελατών και επομένως στην αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησης. 

Συγχρόνως διακεκριμένοι Έλληνες managers παρουσίασαν τον τρόπο υλοποίησης και τα οφέλη που προκύπτουν στις εταιρίες τους από την εφαρμογή προγραμμάτων Mystery Shopping. 

Η ημερίδα απευθύνθηκε σε Γενικούς Διευθυντές και σε στελέχη Marketing, Πωλήσεων, Διασφάλισης Ποιότητας, Ανάπτυξης Δικτύων, Έρευνας Αγοράς και Υπεύθυνους Ανθρωπίνων Πόρων.  Επίσης βοήθησε στελέχη εταιριών επικοινωνίας να κατανοήσουν καλύτερα τις λειτουργίες των πελατών τους.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ