Μετά την κρίση: Προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας

Μετά την κρίση: Προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας

Οι δυναμικές επιχειρήσεις και οι καινοτόμοι Οργανισμοί αντιμετώπισαν με επιτυχία 9 δύσκολα χρόνια. Ο επόμενος στόχος πρέπει να είναι η διερεύνηση των προοπτικών ανάπτυξης της οικονομίας και ο σχεδιασμός των επόμενων βημάτων τους. ....

περισσότερα
MSPA ELITE 2017

MSPA ELITE 2017

Το Board of Directors του Mystery Shopping Professionals Association Europe (MSPA) απένειμε στην εταιρεία την τιμητική διάκριση ELITE MEMBER 2017 σε αναγνώριση της ποιοτικής δουλειάς της, της συνεισφοράς της στην ανάπτυξη μεθοδολογιών mystery shopping και στην προώθηση των σκοπών του MSPA. 

περισσότερα
Πρωτοποριακή Έρευνα για την Παιδεία

Πρωτοποριακή Έρευνα για την Παιδεία

Κατά την τελετή απονομής των EDUCATION BUSINESS AWARDS 2017 η GLOABL LINK παρουσίασε τα αποτελέσματα μίας σημαντικής on line πανελλαδικής έρευνας για την παιδεία.

περισσότερα
Mystery Shopping and  Customer Satisfaction Workshop in Greece

Mystery Shopping and Customer Satisfaction Workshop in Greece

GLOBAL LINK in cooperation with PRAKTIKER HELASS and under the auspices of the Greek Institute of Customer Service organized a workshop on Mystery Shopping and Customer Satisfaction research. State-of-the art techniques and good practice guidelines were presented. The theory was substantiated by case studies, illustrating the key role of research in increasing customer loyalty, sales and profits.

περισσότερα
26th anniversary

26th anniversary

Φέτος γιορτάσαμε τα 26 χρόνια μας σε μία λαμπερή βραδιά στη Λέσχη Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών.

3ο Mystery Shopping Forum

3ο Mystery Shopping Forum

Η GLOBAL LINK στην προσπάθειά της να μεταφέρει στα στελέχη της Ελληνικής αγοράς καινοτόμες ιδέες από το διεθνή χώρο της έρευνας, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα το Mystery Shopping. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις του Forum.

περισσότερα