Μετά την κρίση: Προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας


   

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ GLOBAL LINK
"Μετά την κρίση: Προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας"

 

Οι δυναμικές επιχειρήσεις και οι καινοτόμοι Οργανισμοί αντιμετώπισαν με επιτυχία 9 δύσκολα χρόνια.  Ο επόμενος στόχος πρέπει να είναι η διερεύνηση των προοπτικών ανάπτυξης της οικονομίας και ο σχεδιασμός των επόμενων βημάτων τους.

 

Η Global Link στο πλαίσιο ενός πλάνου ενημέρωσης των πελατών της για τις τάσεις της κοινωνίας, της οικονομίας και της αγοράς, διοργάνωσε μία σημαντική εκδήλωση με ομιλητές τους: κ. Θεόδωρο Φορτσάκη - Βουλευτή Επικρατείας, τέως πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νικόλαο Βέττα - Γενικό Διευθυντή ΙΟΒΕ, καθηγητή Οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιο Μπάλτα - καθηγητή του Τμήματος Marketing και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντή του Ερευνητικού Εργαστηρίου Marketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Τους ομιλητές προλόγισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Γεωργιάδης και στη συνέχεια ο κ. Κώστας Σιγαλός, CEO της Global Link, έκανε μία σύντομη αναφορά στις τάσεις της έρευνας αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς.

 

Από τις ομιλίες διεφάνη συγκρατημένη αισιοδοξία για μία σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας, εφ' όσον ελεγχθούν οι αρνητικοί παράγοντες που την αποτρέπουν.

 

Η εκδήλωση διεξήχθη στην Λέσχη των Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών και ακολούθησε cocktail στους κήπους της Λέσχης.  Την παρακολούθησαν περί τα 150 υψηλόβαθμα στελέχη από όλους τους κλάδους της οικονομίας που διασκέδασαν μέχρι αργά υπό τους ήχους μιας μοναδικής ορχήστρας jazz.